dijous, 2 d’abril del 2009

Moció sobre els 30 anys d'ajuntaments democràtics

El proper 16 d'abril, a les 6 de la tarda, tindrà lloc al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona un acte de commemoració del 30è aniversari de la constitució dels primers ajuntaments democràtics al nostre país. Amb motiu d'una data tan assenyalada, les entitats municipalistes de Catalunya han volgut organitzar un acte instucional de celebració i reconeixement. Hi són convidats tots els alcaldes i alcaldesses, així com els primers alcaldes del 79. A més dels presidents de l'FMC i de l'ACM, hi assistirà el president de la Diputació de Barcelona, i una àmplia representació del govern de la Generalitat.

Però la voluntat és que tots i cadascun dels ajuntaments de Catalunya celebrin els 30 anys, i en facin partíceps els ciutadans i les ciutadanes. Tant el dia del municipi com en concret la celebració dels 30 anys ha de ser una celebració ciutadana, de la que hi puguin participar els veïns i veïnes

Us adjuntem el model de moció elaborada per ambdues entitats municpalistes perquè els ajuntaments que ho creguin convenient ho traslladin als òrgans de govern que considerin oportú.